2016. április 25., hétfő

RIDDEX.ELEKTROMOS RÁGCSÁLÓ ÉS ROVARRIASZTÓ! - Jelenlegi ára: 1 299 Ft


AKÁR A TV. -BEN CSAK ÉPPEN AZ ÁRRA, AZ TÖREDÉKE!!!  Rovarok, egerek és csótányok élnek és szaporodnak otthonában, a falak között, a konyhában, a fürdőszobában? Felbukkannak a gyerekek, háziállatok és az ételek közelében is? Ez tarthatatlan! Mi a megoldás erre?  RIDDEX!!! Hangtalan, használata egyszerű
Öné a RIDDEX® , amely megszabadítja Önt és családját az idegesítő és rovaroktól és nem szívesen látott rágcsálóktól! Nincs több rovarcsípés és a rovarok miatti álmatlan éjszaka, de az egerek és patkányok is távoltartják magukat házától
 
Hogyan működik?
A  RIDDEX®  az elektromos hálózathoz csatlakozva a rendszeren keresztül alacsony frekvenciájú hullámokat bocsát ki. Ezek a hullámok rendkívüli módon zavarják a rovarokat és rágcsálókat. Ez megakadályozza őket abban, hogy behatoljanak házába, vagy raktárába.
Hatékonyság
Ennek az! egyszerű eszköznek a segítségével otthonát igazi rovarmentes övezetté varázsolhatja. Raktárak, vagy egy emeletnél magasabb épületek esetében használjon belőle többet a kívánt eredmény eléréséhez.
Biztonság
A  RIDDEX®  teljesen ártalmatlan alacsony intenzitású hullámok segítségével működik. Sérülésmentes használata 100%-osan garantált.
A RIDDEX®  nem tartalmaz mérgező, vagy toxikus anyagokat, így teljesen veszélytelen az emberekre és háziállatokra nézve. A RIDDEX® -el nem kell több pénzt költenie rovarriasztó tablettákra, utántöltőkre, ez örökké működni fog!
 


Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2016-04-30 16:18 . RIDDEX.ELEKTROMOS RÁGCSÁLÓ ÉS ROVARRIASZTÓ! - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése