2016. június 24., péntek

SEMMIT A SZEMNEK / ÁRNYÉK NÉLKÜL - feliratos DVD - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

SEMMIT A SZEMNEK
színes, amerikai vígjáték, 99 perc, 1992
Leírás:
Nick (Chevy Chase) és Alice (Daryl Hannah) egy összejövetelen találkozott, és pillanatok alatt felizzott körülöttük a levegő. Úgy döntöttek, hogy pár nappal később együtt ebédelnek. A másnapos Nick a találkozást követő reggelen egy nyugodt sarokban igyekezett kipihenni a fáradalmait, amikor az épületben robbanás történt. Amikor felébredt, döbbenten vette észre, hogy több minden láthatatlanná vált körülötte, sőt mi több, saját teste sem látható.
ÁRNYÉK NÉLKÜL
színes, amerikai-német akciófilm, 112 perc, 2000
Leírás:
Sebastian Caine, a ragyogó elméjű tudós a kormány megbízásából kifejleszti a láthatatlanság szérumát. Az állatkísérletek sikerétől megrészegült Caine vakmerő módon saját magán próbálja ki a szert. Számításába azonban hiba csúszik: a folyamat visszafordíthatatlann� � válik. Caine, az "árnyék nélküli ember" és beosztottjai, Linda és Matthew igyekeznek közömbösíteni a szérum hatását. Csakhogy a láthatatlan tudós, akit lelke mélyén megalomániás hajlamok fűtenek, megmámorosodik hatalmától, olyannyira, hogy ettől kezdve semmi sem állíthatja meg ördögi útján.
KÖLTÖZÉS MIATT MEGVÁLOK A TÖBB MINT 1500 DB-OS MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMTŐL.
MINDEGYIK FILMEM MEGKIMÉLT ÁLLAPOTBAN VAN : ) !!!
Személyes átvétel Budapesten a VI. és VII. kerületben előre egyeztetett időpontban. Kizárólag ajánlottan postázok! Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok. A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt. Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a li citálás előtt!
Szép napot kíváno! k,
Üdvözlettel : SophieAngie

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2016-07-16 00:07 . SEMMIT A SZEMNEK / ÁRNYÉK NÉLKÜL - feliratos DVD - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése