2016. július 27., szerda

Furminator macskakefe - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

2 alkalommal használt, sajnos a mi macskánk nem szereti. : (
Rövid és hosszú szőrzetű kutyák, macskák aljszőr eltávolítására alkalmas eszköz!
Ha kutya, macska van a lakásban, mindig sok a szőr. Ráadásul kedvenceink nagyon szeretik a sarat, port és azokat a közegeket, amiket mi nem a lakásunkban képzelünk el. Egy kis fésülés az utcán vagy a kertben azonban sokat jelent. Például lényegesen kevesebb szőrt és koszt a lakásban!
Ezzel a kutyakefével hatékonyan tudjuk a kihullott szőrt eltávolítani, az összecsomósodott szőrt kifésülni és a beleszáradt koszt és sarat eltávolítani a bundából. Átlagosan negyed órás fésülés után ápolt, puha és tiszta bundát kapunk - ez a tavaszi "vedlés" alkalmával nagy könnyebbség a gazdik számára! Ha pedig kutyás, macskás ismerősnek akarunk kedveskedni, remek ajándék!
A FURminator egy egyedülállóan különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást, ott ahol kezdődik: az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon!
 
 
Tudnivalók:
Ergonomikus, csúszásgátló nyéllel van ellátva
Állandó használatával, a szőrzetet a levegő képes jobban átjárni így a bunda fényessé, szebbé és kellemesebb illatúvá válik
Az allergiás tüneteket mutató kutyáknál és macskáknál a Furminator használatával a bőr lélegezni kezd és egészségesebbé válik
A szőrlabda okozta problémák eredményesen kezelhetők vele, bármely macska esetében
Óriástestű macskáknál (Main Coon) is ajánlott használata
L-es méret, fejének szélessége 10 cm (nagyo bb testű kutyáknak ajánlott)
 
Adatok:
Szélesség: 11 cm
Hosszúság: 15, 5 cm
Magasság: 5 cm
Súly: 219 g
Csomag tartalma:
1 db Furminator szőrtelenítő kefe
 

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-17 19:33 . Furminator macskakefe - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése