2016. október 28., péntek

TomTom Runner 2 Cardio Music GPS futóóra, új, bontatlan, sportóra, pulzusmérő, zene - Jelenlegi ára: 63 000 Ft

TomTom Runner 2 Cardio Music GPS futóóra, új, bontatlan
Futóknak kifejlesztett speciális sportóra zenével!  S méretű szíjjak hölgyeknek! Új, bontatlan!
Futó barátnődnek karácsonyi ajándék. Nagyon fog örülni neki!
3 GB-nyi ZENEi anyagot tölthetsz rá (kb. 500 zeneszám) és futás közben bluetooth fülhallgatóval hallgathatod. Nem kell telefont vinned magaddal! Megbízható pulzusmérés a csuklódon lézer LED-ek segítségével. Nem kell mellkas pánt. A beépített GPS méri a sebességedet, a megtett távot, kijelzi az átlagsebességet is. Az óra számolja a lépéseidet, méri a lépések hosszát és az elégetett kalóriákat. Menet közben egyszerre három adatot láthatsz, de egyetlen gombnyomással változtathatod is, mi legyen a kijelzőn. Edzés után a laptopodra, telefonodra, számítógépedre letöltheted az eredményeket, a térképen kirajzolt útvonallal és azonnal megoszthatod közösségi oldalakon. Végezhetsz pulzuszónás edzéseket. Rezgéssel figyelmeztet, ha túlléped a kijelölt zónát.
Dabason és Budapest 3. kerületben személyesen átvehető. Gyakran járok futóversenyekre, ott is át tudom adni. Csomagként tudom postán küldeni. Postaköltség 1. 300 Ft.

Jelenlegi ára: 63 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-18 19:55 . TomTom Runner 2 Cardio Music GPS futóóra, új, bontatlan, sportóra, pulzusmérő, zene - Jelenlegi ára: 63 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése