2017. június 25., vasárnap

Trafipax Lézerblokkoló, BLINDER M47 X-Treme - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Blinder M47 X-TREME - Lézerblokkoló
Lézerblokkoló, 4 fejes, frissíthető
Leírás:
- A BLINDER M47 X-Treme multifunkciós lézeres eszköz képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, PRO LASER III, stb. )
- A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 150-2000 m között a leghatékonyabb
- BLINDER M47 X-Treme négy blokkolófejjel hatásos védelmet nyújt a kisebb autók első és hátsó, valamint a nagyobb autók első védelmére!
- A BLINDER M47 X-treme a BLINDER termékek legújabb változata, amely már nem csak egy lézerblokkoló, hanem multifunkciós lézeres egység is egyben! Ennek köszönhetően parkolósegédként, illetve lézeres kapunyitóként is alkalmazható.
- Transzponderek száma: 4
- Automatikus szoftver-verzió ellenőrzés
- Kiszerelés nélküli szoftverfrissítés
- Automatikus blokkolás kikapcsolás
- Manuális ki- bekapcsolás
- Parkolósegéd funkció
- Garázskapu nyitó funkció
- Rádiónémítási funkció
- Transzponder méretei: 105x50x20
- Rövidített transzponder: 105x40x20
- Teljesen új, számítógéppel, kiszerelés nélkül frissíthető központi egységgel (CPU), valamint speciális HIGH POWER, IR ledekkel rendelkező J17-es transzponderekkel hatékony védelmet nyújt a lézeres sebességmérések ellen (akár 2km-es távolságból is)
- A BLINDER UPDATE szoftver segítségével beállítható a készülék parkolósegéd, illetve kapunyitó funkciója, a lézerblokkoló funkció blokkolási ideje, valamint a fény-, hangjelzések és egyéb kiegészítő lehetőségek is
- Az új központi egységnek (CPU) köszönhetően akár a készülék kiszerelése nélkül is lehetséges a BLINDER szoftverfrissítése, így folyamatosan védelmet élvezhet a legújabb lézeres mérőeszközökkel szemben is! A készülék bekapcsolásakor a CPU ellenőrzi a csatlakoztatott transzpondereket, és ha azokon régebbi szoftvert talál, mint ami a CPU-ra telepítve van, akkor azonnal elkezdi a szoftverfrissítést.
- Hogy mindig a legfrissebb szoftver lehessen BLINDER készülékén, és ezzel védelmet élvezzen a legújabb lézeres sebességmérőkkel szemben is, figyelje a www. blinder. dk webcímet, ahol mindig megtalálhatóak a legújabb szoftververziók
- Szoftverfrissítéskor egy USB kábel segítségével rá kell csatlakoztatni a BLINDER CPU-t a számítógépre, amelyre a BLINDER UPDATE szoftvert telepítette. FONTOS, hogy a készülék szoftverfrissítéskor, vagy beállításkor mindig kikapcsolt állapotban legyen, (vagy szerelje ki a CPU-t) A további, frissítéssel, beállítással kapcsolatos információkat
A készülék használt, átlagos állapotú, a csatlakozók a gáyri rj 11 fejekkel sérülésmetesen lett kiszerelve.
A jelenlegi szoftverrel az új trafik ellen nem véd, de a gyártó oldaláról letölthetőek és USB porton frissíthető amivel lehet ez is kiküszöbülhető, de részletesen nem ismerem.
Gyártói leírás: http: //www. blinder. dk/model47. html
Gyártói szoftver támogatás: http: //www. blinder. dk/software. html#m27-m47


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 16:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése