2017. szeptember 23., szombat

Bodie - Kane - Marcus - Befektetések - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó Bodie - Kane - Marcus  Befektetések című könyve használt, jó állapotban.
2005-ös kiadás, ceruzás aláhúzások voltak benne, melyek kiradírozásra kerültek.
Leírás:
Közel tíz évvel ezelőtt jelent meg a Befektetések első magyar kiadása. A pénzügyi piacok rohamos fejlődésével lépést tartva a szerzők a könyv átdolgozására kényszerültek. Nem csoda, hiszen a piacon számos új pénzügyi innováció jelent meg, bővítve ezzel a befektetési lehetőségek körét. Ez a könyv a különböző, régebbi és újabb keletű pénzügyi eszközökbe, például a részvényekbe, a kötvényekbe, az opciókba és a határidős ügyletekbe történő befektetésekről szól. Bemutatja, hogyan kell árazni, elemezni és kezelni ezeket az eszközöket, illetve hogyan kell eldönteni, hogy beillenek-e a tervezett befektetési portfólióba.
A befektetés folyamatát két részre oszthatjuk: értékpapír-elemzésre és portfóliókezelésre. Az értékpapír-elemzés során az a célunk, hogy meghatározzuk, megfelelő-e az adott értékpapír piaci ára. A portfóliókezelés az a folyamat, amely során az értékpapírokat a befektető igényeinek megfelelően kombináljuk, és ezt a portfóliót folyamatosan figyelve értékeljük teljesítményét. A könyvben a befektetési folyamat mindkét részterületébe bepillantást nyerhet az Olvasó.
Az elmélet közérthető, ám de alapos ismertetése mellett a könyv sok gyakorlati példát is felvonultat. A kötetnek elsősorban az a célja, hogy gyakorlati tudást adjon mind az adott szakterületen dolgozóknak, mind az érdeklődő magánbefektetőknek. Manapság ugyanis a hivatásos befektető nem lehet sikeres anélkül, hogy ne lenne az árazáselmélet, a modern portfólióelmélet és az opcióárazási elmélet területein megszerezhető tudás birtokában

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 19:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése