2019. január 28., hétfő

Proxxon Multi Tool Egyenescsiszoló Gravírozó Fúró Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Micromot - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Proxxon Egyenescsiszoló, gravírozó, fúrógép - Kofferben
Típus: Micromot FBS 230/E
Hálózatba kötve nem csinál semmit, sajnos hibás. Nem nálam romlott el, szét nem szedtem, szervizbe sem vittem, a hiba pontos okát nem tudom, ezért garanciát nem vállalok. Szorítóanya nélkül, a képen látható két patronnal és tartozékokkal, eredeti kofferében adom. Burkolata ép, szép állapotú, a képek magukért beszélnek. Szerkezetileg, mechanikailag úgy néz ki, rendben van, tengelye nem lóg szépen átforog kézzel hajtva. A tengely végén a menet is ép. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom. Professzionális felhasználásra szánt, gyorsfordulatú csiszoláshoz, polírozáshoz, fúráshoz, vágáshoz, gravírozáshoz, élezéshez, turbómaráshoz, stb.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 100 W
Fordulatszám 5000-20000 f/min
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Befogó nyak átmérő: 20 mm
Made in EU
2 db patronnal, jó állapotú szerszámokkal, eredeti kofferében adom, ahogyan a képeken látható. Patron szorítóanya nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Új ára 20 ezer Ft felett van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt zárására valamint licit törlésre nincs lehetőség. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történhet, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL csomagautomatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi hirdetésemet is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
EZEN a linken feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 19:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése