2019. március 30., szombat

Würth Master Munkalámpa Fénycső Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Würth Master munkalámpa, fénycső
Több funkciós munkalámpa. Hálózati 230V-os adapterrel.  Az egyik izzó van kiégve, ezt leszámítva világít ahogy kell, burkolata ép. Két izzós lámpa van rajta, az egyik max. 90 fokban elforgatható, ahogyan a képeken látható. A fénycsővel is használható, ezzel nagyobb felület világítható meg. Piros villogó jelzőfénnyel. Kompakt és robusztus felépítés, fröccsenés- és porálló, ipari kategória. Eredeti Würth.  Használható AA ceruzaelemről vagy akkumulátorrol, ezen kívül a mellékelt adapterrel elemek nélkül is használható. Az adapter működik rendben.  
Elem/akkumulátor típusa: 6 db AA ceruzaelem vagy akku
Fröccsenés- és porálló
Hálózati adapterrel adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Azonnal munkára fogható.
Új ára 15 ezer Ft felett van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit a nyertes. A megjelölt lejárati idő előtti zárására vagy licit törlésére nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A szállítás Vaterafutárral házhoz, MPL PostaPontra, Foxpost vagy MPL csomagautomatába egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom, több termék egyszerre összeadódása esetén is.
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-04-07 19:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése