2019. augusztus 31., szombat

OSTRICHPILLOW® GO NYAKPÁRNA UTAZÁSHOZ - ÉJJELI SZÜRKÜLET - INGYENES SZÁLLÍTÁS! - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

ÁLMODJ STÍLUSOSAN - elegáns kialakítású és nagy sűrűségű memóriahab, mely egy 360º -os természetes ergonómikus nyaktámasz, így ideális útitárs annak, aki bárhol a világon élvezni szeretné az otthon luxusát.
KÖNNYEN KEZELHETŐ - az intelligens, nagy sűrűségű memóriahabot kifejezetten arra tervezték, hogy kiváló kényelmet biztosítson, mely lehetővé teszi, hogy beleférjen a hozzá tartozó fele akkora méretű táskába.
KÜLÖNLEGES ÉRZÉS - tépőzárjának és viszkoelasztikus puha huzatának köszönhetően úgy fogod érezni, hogy tökéletesen rád van szabva, mely segít elrepülni az álmok földéje.
MOSÓGÉPBEN MOSHATÓ HUZAT - könnyen levehető és mosható huzat csodálatosan puha és lélegző anyagból készült; tökéletes a gyakori utazók számára.
KICSOMAGOLÁS - vedd ki a dobozából és hagyd pihenni "GO" párnádat legalább 72 órán keresztül mielőtt útnak indulsz, hiszen ő már megtett egy hosszú utat, hogy találkozhasson veled.
 
Méret: 70x6x15 cm
Nyakpárna: tépőzárral állítható
Anyag: 95% viszkóz, 5% rugalmas anyag
Kitöltés: memóriahab
Gondozás: 100%-ban mosógépben mosható a huzata 30° C vagy alacsonyabb hőmérsékleten, nylon vagy poliészter programon, kevés mosószerrel. Mosás után a levegőn szárítsd. Fontos, hogy meggyőzödjük arról, hogy a tépőzárak össze vannak illesztve, mielőtt betesszük a mosógépbe. A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy csak a foltokat tisztítsd, mert a tépőzár a sok mosógépben való mosástól tönkremehet és egy idő után nehéz lesz összetépőzárazni. NE mosd ki mosógépben, szárítsd meg szárítógépben, vasald, fehérítsd vagy tisztíttasd ki a benne lévő memóriahabot, mert károsíthatja a párnát és tönkreteheti a stílusos és divatos szundikálásodat.

Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2019-09-21 14:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése