2019. október 26., szombat

GA.MA Italy Pluma 5500 hajszárító - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

GA. MA Italy Pluma 5500 hajszárító eladó!
Újszerű, hibátlan állapotban! Az egyetlen szépséghibája, hogy az egyik szűkítője nincs már meg, de a diffúzor és a másik szűkítő jár hozzá!
Professzionális hosszú élettartamú (2000 órát meghaladó) AC motorú minőségi hajszárító készülék a legigényesebb fodrászok részére!
SystemC technológia:
A szalonban történő mindennapos használat során a készülék hajjal illetve különböző szennyeződésekkel telítődik, mely a készülék túlhevüléséhez vezet ezzel akár annak motorjának leégését okozhatja. Az alkalmazott SystemC technológia segítségével megóvjuk a készüléket annak idő előtti károsodásától, mivel a SystemC védőrendszer felismeri ezt a szennyeződések által okozott túlhevülést automatikusan aktiválódik (hideg levegő gomb pirosan világít), visszahűtve az alkalmazott levegő hőmérsékletét, ezáltal megóvja a készüléket miközben a frizura elkészítésének folyamatát nem szükséges azonnal abbahagyni, de ez egyben egy jelzés is, hogy ideje a készüléket alaposan megtisztítani a szennyeződésektől. E technológia segítségével biztosítjuk, a készülék védelmét és így az hosszú ideig tudja szolgálni tulajdonosát.
Oxy Active technológia:
A készülék által kibocsájtott aktív oxigén segít megóvni a hajat az ártalmas környezeti hatásoktól, miközben lehetővé teszi a festett hajszín tartósságát hosszabb ideig megőrizni. Az aktív oxigén ugyanakkor tudományosan is bizonyított antibakteriális hatású ezáltal védelmet biztosít a fejbőrnek, miközben optimális körülményt teremt a haj növekedésének.
Tourmaline / Ion / Nano Silver technológia:
Ezen különleges technológiák alkalmazása lehetővé teszi a haj maximális védelmét a készülék használata közben. A tourmaline és ion technológia a haj rostjainak molekuláris szinten biztosít védelmet, miközben anti-frizz hatást és egy sokkal egészségesebb hidratáltabb, selymesebb, szálló hajszálak nélküli frizurát kapunk végeredményként. Az alkalmazott nano silver technológia antibakteriális hatást fejt ki ezáltal segít a haj egészségének és természetes ragyogásának megőrzésében minden szárításkor.
Fokozatok száma
2
Hőmérséklet fokozatok száma
3
Hideg levegő fokozat
Van
Diffúzor, szűkítő
Van
Kijelző
Nincs
Összecsukható
Nem
Akasztógyűrű
Van


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-15 16:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése