2020. január 27., hétfő

WHISTLER GT-468GXI GPS RADAR- ÉS LÉZERDETEKTOR - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

A Whistler legújabb és legjobb International - európai, magyarországi - használatra tervezett radar- és lézerdetektora, frissíthető GPS adatbázissal, innovációk sorával felvértezve.
Ez a készülék jelzi neked a KKEP fix - VÉDA TrafficSpot sebességmérőket is!
Ez a készülék jelzi neked az új ARH CAM-S1 sebességmérőket is!
WHISTLER GT-468GXI GPS RADAR- ÉS LÉZERDETEKTOR GPS-TECHNOLÓGIÁVAL
A Whistler legújabb kiadású csúcs készüléke a GT-468G, mely beépített GPS-antennával is rendelkezik a radar- és lézerérzékelő antennáin kívül, és ki is használja a műholdas vevő rész adta új lehetőségek tárházát egy GPS-antenna nélküli detektorhoz képest.
A készülék adatbázisból (készülékre töltve, ingyenesen frissíthető! ) jelzi a fix telepítésű radarokat Magyarországon, ill. egész Európában. A készülék orrészébe integrált lézer vevő pedig a mobil, lézeres elven működő sebességmérést hívatott érzékelni, illetve a vezetőt figyelmeztetni. A készülék új technológiai fejlesztéseket tartalmaz, úgy mint: TFSR, FDSR vagy a GPS-alapú szűrés.
Technológiai újdonságok:
TFSR (Traffic Flow Signal Rejection):  
Forgalom ellenőrző radar szűrés, mely az egyre gyakoribb kamerás ellenőrzőpontok - melyek sebességet büntetés céljából nem mérnek - radaros érzékelőinek kiszűrésére alkalmas funkció. A fejlesztés a Whistler GT-468GXi  készülékben mutatkozik be.
 
FDSR (Field Disturbance Sensor Rejection):  
 
Közúti zavarszűrés. Napjainkban számtalan újabb típusó autót gyárilag felszerelnek ütközésmegelőző rendszerrel, amely lehet radaros elven működő, így a radar detektorok számára zavarforrássá válhat az ilyen berendezéssel rendelkező autók közelsége a forgalomban. A Whistler ezen legújabb európai használatra tervezett detektorában bevezetésre került az FDSR rendszer, ami kiszűri a zavarforrást, miközben csendben kijelzi annak erősségét és ezen keresztül a távolságát is a zavarforrásnak.
 
GPS alapú zavarszűrés:
A beállított sebesség alatt a készülék nem ad riasztást, így pl. városi dugóban, bevásárlóközpontok parkolójában, benzinkút megközelítésénél nem ad felesleges riasztást, a beállított sebesség alatt közlekedve.
 
OLED kék kijelző:
 
Kontrasztos, jól olvasható kijelző, melyen grafikusan is megjelenik az érzékelt frekvenciára jellemző eszköz ikonja. A készülék kiegészítő periszkóp LED riasztással - mely menüből választható - ad további fényjelzést.
Funkciók
A DETEKTOR FRISSÍTHETŐ ADATBÁZISA TARTALMAZZA A LEGÚJABB (ÉS RÉGI) TELEPÍTÉSŰ TRAFFIPAXOK KOORDINÁTÁIT, ÍGY A MŰHOLDAK SEGÍTSÉGÉVEL MINDIG IDŐBEN JELZÉST KAPHATUNK HA EGY ILYEN FIXEN TELEPÍTETT ELLENŐRZŐPONT, DOBOZ FELÉ KÖZELÍTÜNK.  
A készülék menüjében azt is beállíthatjuk, hogy az ilyen fix pontokat milyen távolságból "vegye észre" detektorunk: 400, 600, 800, vagy 1000 méterről kezdjen riasztani, s számolja vissza a mérési pontig hátralévő métereket.
Új dobozok telepítésekor a gyártó biztosítja a legújabb, frissített adatbázist, mely online letölthető honlapunkról és a készülékre felmásolható a készülékhez csatlakoztatható mellékelt USB-kábel segítségével. A megvásárolt készülék mindig az adott pillanatban legfrissebb adatbázist tartalmazza, így vásárlás után nem szükséges azonnali frissítés. Az új traffipaxokról, frissítésekről hírlevelünkben tájékoztatunk,  melyre a főoldalon vagy az online megrendelésed leadásakor is feliratkozhatsz!
A Whistler GT-468GXi radardetektor nem csak a sebességmérő műszerek koordinátáit tartalmazza, hanem piros lámpa figyelő kamerákét is (pl. Budapest, Dózsa György út).
A készülékbe nem csak online adatbázis frissítéssel kerülhetnek be pontok, hanem magunk is, menet közben manuálisan is elrögzíthetünk pontokat, ahol szeretnénk riasztást kapni a későbbiekben. (Pl. gyakori mérési pontok, veszélyes kereszteződések, iskolák/óvodák környéke. ) Ezen pontok később szabadon törölhetők.
A bárhol felbukkanó, mobil lézeres mérőműszerek érzékelését a gyártó a készülék házba integrált extra nagy érzékenységű lézerérzékelő antennával oldja meg. A 468GXi európai modell, így valamennyi itteni lézert képes detektálni, a magyarországi sajátosság CAM-S1 lézert, valamint a visszatérő Fáma 3 lézereket is.
A Whistler csúcs készülékei kapják csak meg az ún.  LSID technológiát, mely lehetővé teszi az autós számára, hogy a pontos lézerfrekvenciáról értesüljön érzékeléskor, melyet a készülék a kijelzőjére ír ki riasztáskor.
Az LSID funkcióval a lézeres mérőműszerek érzékelt jele (impulzus/másodperc) mérhető. Segítségével ki is zárhatunk olyan lézerjeleket, melyekkel gyakrabban találkozunk, s biztosan tudjuk róluk hogy nem sebességmérő eredetűek.
További érzékelt európai lézerek: TraffPatrol XR, Riegl, Jenoptik, Laveg, LTI TruSpeed S stb.
A mobil, autóba épített radaros elven mérő sebesség ellenőrzők jelzése, hasonlóan a mobil lézerek jelzéséhez, a készülékbe épített minőségi radarérzékelő antennával valósul meg, mely nagy hatásfokkal érzékeli a bejövő radarjeleket, s erről hang-, illetve fényjelzést ad az autósnak.
A különböző szűrő módok, valamint a háromféle városi üzemmód (City, City1, ill. City 2) további biztosítékot jelent arra, hogy a készülék csak traffipax jellegű riasztásokat adjon, minimalizálva a fals riasztásokat.
Mivel a készülék utunk során folyamatosan kapcsolatban van a műholdakkal, járművünk sebességéről is tudomása van. Ebből fakadóan több kiaknázható lehetőség kínálkozik autózás közben:
 
- Riasztási távolság adatbázisban szereplő pont esetén:  a már korábban részletezett funkció, mely segítségével akár 1km-ről is detektálhatjuk a közelgő dobozt, melynek koordinátái szerepelnek a készülék adatbázisában. (Állítható: 400-tól 1000 méterig. Alapbeállítás: 800m. ) 
 
- Riasztás némítás a beállított sebességérték alatt:  a készülék menüjében egyszerűen kiválaszthatjuk azt a sebességértéket - 0 és 50km/h között - mely alatt nem szeretnénk hangriasztást kapni az érzékelt jelről. Például 30km/h-ra állítva a funkciót a készülék pl. városi környezetben, lassú haladásnál vagy dugóban ülve nem fog feleslegesen csipogni radar- vagy lézerjel érzékelésekor, nyugodt autózást biztosítva ezzel. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van. )
 
- Automata némítás a beállított sebességérték alatt:  lényegében hasonló az előző funkcióhoz, de itt a készülék nem teljesen néma a beállított sebességérték alatt. Riasztáskor 5 másodperc normál hangjelzés után csökkenti le a riasztás hangerejét. 0 és 60km/h között állítható. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van. )
 
- Sebesség mutatása a készülék kijelzőjén:  megválaszthatjuk azt is, hogy a detektor az órát, vagy a járművünk sebességét mutassa kijelzőjén haladáskor. Természetesen riasztáskor az érzékelt jelről tájékoztat a készülék.
 
Specifikáció:
Figyelt sávok: X, K, Ka (narrow), lézer (CAM-S1, Fáma 3 lézerek is) - 360°
 
Innovatív csúcskészülék európai használatra GPS-funkciókkal
Kiemelkedő Ka sáv és lézer érzékelés az antennának köszönhetően
TFSR, FDSR, Filter szűrések a komfortos használatért 
Rendkívűl kompakt méret
1. 45"-os kék OLED kijelző
Hangjelzés
360° -os érzékelés
Egyszerű használat
EU-Ka sáv leképezés, figyelés
Fejlesztett Ka-sáv szűrés
Innovatív lézer szegmentáció
LSID pontos lézermeghatározó rendszer
X, K és Ka sáv szűrők alkalmazása a vakriasztások további csökkentéséért
Periszkóp LED-ek a plusz vizuális információért
Hamis riasztások hatékony csökkentése
Egyéni beállítások, kalibrálhatóság
Frekvenciák ki-/bekapcsolhatók
Három városi, egy autópálya üzemmód
Szöveges kijelző nappali, esti, éjszakai üzemmóddal
Beállítások megtartása kikapcsoláskor
Gyors felillesztés a tapadókorongos konzollal
Automata önteszt bekapcsoláskor
 A termékeket magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 13:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése