2020. április 28., kedd

MÉLYHORNYÚ GOLYÓSCSAPÁGY 629 2Z - Jelenlegi ára: 995 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
A külföldről érkező termékek a határzárak miatt 2-3 napot csúszhatnak
MÉLYHORNYÚ GOLYÓSCSAPÁGY 629 2Z
Termék azonosító: 7730
Radiális golyóscsapágy sorozat: 600
Mélyhornyú golyóscsapágy, egysoros, DIN625
A mélyhornyú golyóscsapágyak sokoldalú felhasználhatóságuk és gazdaságosságuk miatt a leggyakrabban eladott csapágy gyártmányok közé tartoznak. Radiális és axiális erőket vesznek fel és nagy fordulatszámokra alkalmasak. Konstrukciós jellemzőik miatt a mélyhornyú golyóscsapágyak széles körű felhasználásra alkalmasak. Az UBC mélyhornyú golyóscsapágyak hőkezelése lehetővé teszi felhasználásukat 150 °C üzemi hőmérsékletig.
Mélyhornyú golyóscsapágy kétoldali tömítő tárcsával
A típusszám utáni 2Z kiegészítő jelzés utal a két, mindkét oldalon elhelyezett tömítő tárcsára. A porvédő lemezek védik a csapágy belsejét a szennyező részecskék és egyéb idegen testek behatolása ellen. Forgó külső gyűrű esetén ezek a csapágyak a fordulatszám-határ legfeljebb 40%-át érik el. Az UBC két oldalon fedett mélyhornyú golyóscsapágyai örökös kenésűek, ezért karbantartásmentesek.
Mélyhornyú golyóscsapágy kétoldali tömítőtárcsával
A típusszám utáni 2RS kiegészítő jelzés utal a két oldalon elhelyezett tömítő tárcsákra. Ezek a tömítések, amelyek gumibevonatú acéllemez vázból állnak, és a belső gyűrűnél egy ajaktömítéssel záródnak, nagy védelmet nyújtanak a szennyeződések és a nedvesség ellen. A szintetikus kaucsuk anyag sok agresszív anyagnak ellenáll. Az UBC két oldalán fedett mélyhornyú golyóscsapágyai örökös kenésűek ezért karbantartásmentesek.
Műszaki adatok:
Fordulatszám (max. ): 28000 rpm ? Furat átmérő: 9 mm ? Golyóscsapágy jellemzők: Kétoldalt Z korong ? Golyóscsapágy típus: Hornyos golyóscsapágy, radiális ? Gyártói szám: 629 2Z ? Külső ?: 26 mm ? Méret, hossz: 8 mm ? Radiális dinamikus hordszám: 4550 N ? Statikus radiális terhelés: 1960 N ? Átmérő: 26 mm
Mennyiség: 1 db(Egységár: 995 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 995 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 12:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése