2020. május 26., kedd

SZÁLLÍTÁS MPL CSOMAG AUTOMATÁBA IS ! csomagautomata -OLCSÓBB POSTÁZÁS MINT HÁZHOZ - Jelenlegi ára: 1 Ft

CSOMAG, vagy KISEBB CSOMAG ESETÉN LEHET VÁLASZTANI EZT A LEHETŐSÉGET BÁRMELYIK TERMÉK MELLÉ. (AMI MÁR NEM MEGY EL LEVÉLKÉNT POSTÁN)
POSTÁZÁS MPL CSOMAG AUTOMATÁBA IS , AMI MÉRETILEG BELEFÉR.
CSAK MPL , EGYÉB CSOMAGAUTOMATA NEM LEHETSÉGES !
MIVEL A DPD CSOMAG SZÁLLÍTÁS MEGSZŰNT A VATERÁN EGY IDEJE, ÍGY VAN HELYETTE MOST EZ A LEHETŐSÉG.
TÖBB SZÁZ TERMÉK LEÍRÁSÁT KELLENE MÓDOSÍTANI EZZEL A KIEGÉSZÍTÉSSEL, TÚL NAGY MUNKA LENNE, ÍGY LETT INDÍTVA EZ AZ AUKCIÓ.
ÜSD LE EZT AZ AUKCIÓT IS A KISZEMELT TERMÉK (TERMÉKEK ) MELLÉ .
EGYÉB CUCCOK - - - KATTINTS AZ OLDALON TALÁLHATÓ :
"Az eladó további termékei "
GOMBRA.
AUTOMATA ESETÉN CSOMAGOLÁS KARTONDOBOZBA, A TERMÉK ATOMBIZTOS CSOMAGOLÁSBAN, (MÁR AMELYIKNEK SZÜKSÉGE VAN RÁ) PUFI, EGYÉB NYLON FÓLIA, STB, MIKOR MI VAN.
AZ AKTUÁLIS VATERAFUTÁR MPL CSOMAGAUTOMATA ÁRA + 200FT, AMI TARTALMAZZA A KARTONDOBOZ, CSOMAGOLÓANYAG, RAGASZTÓSZALAG, ÉS CÍMIRAT NYOMTATÁS ÁRÁT. (MONDJUK, ELŐBB FELSOROLTAK NEM NAGYON FÉRNEK BELE A +200FT-BA, EZ CSAK EGY JELKÉPES ÖSSZEG)
EZ A SZÁLLÍTÁSI FORMA OLCSÓBB AZ MPL FUTÁR HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSTÓL, VALAMINT MPL POSTACSOMAG POSTÁN MARADÓ (MPL POSTAPONTIG) VERZIÓTÓL, DE AKINEK AMAZOK FELELNEK MEG JOBBAN, AKKOR ÚGY IS RENDELHET SZÁLLÍTÁST.
10 kilós csomagig : 800ft + 200ft = 1000ft össz szállítási díj
10-20 kilós csomag : 1100ft + 200ft = 1300ft össz szállítási díj
Az MPL Csomagautomatánál történő átvétellel kapcsolatos főbb tudnivalók:
A küldemény legkevesebb 18 x 12 x 1 cm; de legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű, és maximum 20 kg súlyú lehet. Az áru értéke nem haladhatja meg a 200 000 Ft-ot. A címzett adatainál élő mobiltelefonszám megadása szükséges, mivel a nyitókódot SMS-ben küldjük.
Az MPL Csomagautomatái jelenleg 51 helyen érhetőek el, az alábbi településeken: Alcsútdoboz, Budapest, Baja, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros*, Eger, Érd, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.
* A dunaújvárosi automata a SPAR átépítése végett jelenleg nem címezhető.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-05-26 13:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése