2020. június 26., péntek

Ri2K csókafekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Ri2K csókafekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska
A termék minőségéért a márkanév a garancia.
Nagyon jó minőségű, vastag valódi bőrből készült, klasszikus fazonú táska. Szép, amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló darab. Szépsége az egyszerű, klasszikus fazon, s a különleges, csókafekete szín kellemes harmóniájában rejlik. Csókafekete... kékesfekete... feketéskék... sötét szemű szőlő. Rendkívül különleges, s ugyanakkor nagyon kellemes, szemet gyönyörködtető szín. A táskán levő fémkiegészítők arany színűek. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk eltér a megszokottól, mint ahogy ők, maguk is... Egyéniségek..., bevállalós különcök, stlílusuk van, mint ahogy a táskájuknak is. : )
Keveset használt, hibátlan darab.
Nem túl nagy és nem kicsi, épp az a szerethető méret, amely mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. Egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros, a másikban egy kicsi nyitott zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején (a táskafedél alatt) egy nagyméretű nyitott rekesz található.
A bélése ezüstszürke, puha tapintású textil a jellegzetes pillangó-motívummal. A táska belseje egy erős, mágnespatentos nyelvvel, a táskafedél pedig egy elforgatható dekoratív kapoccsal záródik. Fülhosszúsága lehetővé teszi, hogy magunkon keresztben átvetve is hordhatjuk.
Szélessége:            34 cm.
Magassága:           25 cm.
Mélysége:              10 cm.
Fülhosszúság:       135 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 02:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése