2021. január 28., csütörtök

RÉM ROM DVD - Jelenlegi ára: 1 980 Ft

Rém Rom - DVD
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1), horvát (Dolby Digital 5. 1), szlovén (Dolby Surround)
Feliratok:  magyar, angol, bolgár, cseh, észt, horvát, litván, román, szerb, szlovén
Képformátum:  2. 40: 1 anamorf
Játékidő:  87 perc
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- 7 kisfilm: - Képzeletbeli hô sök, - Kezdô k szerencséje, - A legeslegjobb barátok, - Sokasodnak a pontok, - Fekete doboz színház, - Olyan, mint az igazi, - Te is hallottad?!
- Választható kameraállás: Eliza és Nebbercracker
- Audiokommentár az alkotók közremû ködésével
- A Rém Rom mû vészete: képgaléria
- A kaland folytatódik az Interneten! DVD-ROM-os link visz izgalmas játékokhoz, letölthetô ajándékokhoz és más érdekességekhez.
Tartalom:  Az utca túloldalán egy vénséges vén ház áll. Esténként különös hangok szűrődnek ki belőle, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Vagy ha az utcáét nem is, három utcabeli gyerekét biztosan: ők régóta gyanakszanak arra, hogy az ódon falak között, a kopott ajtó mögött valami olyasmi folyik, aminek nem volna szabad. Amit meg kell akadályozni, vagy legalább is meg kell lesni. Ám kémkedésük eredménye minden vártnál szörnyűbb. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém. Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, szembeszáll az ellenséggel.
Rendezte:  Gil Kenan
Szereplők:  Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Jon Heder, Kevin James, Jason Lee...
Stílus:  animációs, vígjáték

Jelenlegi ára: 1 980 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 03:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése