2021. május 29., szombat

NITE Ize Inova X5 UV LED Kézilámpa Elemekről üzemeltetett - Jelenlegi ára: 24 990 Ft


NITE Ize Inova X5 UV LED Kézilámpa Elemekről üzemeltetett
Termék azonosító: 967412
Inova X5 UV zseblámpa
Repülőgép-alumínium kiváló minőségű eloxált felületekkel,
A vízálló kivitel és a tömítőgyűrűk védenek az elemek ellen
Ütésálló és törésálló
Kapcsoló a zárókupakban
Az Inova X5 UV zseblámpa hatékony, praktikus UV-megvilágítást kínál számos felhasználási területen. Az UV fény azonosítja a hamisított személyi igazolványokat és más hamisított dokumentumokat, és a klubokba, koncertekre és rendezvényekre történő belépés ellenőrzésére szolgál. Ragasztók kikeményítésére és vulkanizálására, valamint légkondicionáló rendszerek és napfénytetők javítására szolgál. Az UV fény nélkülözhetetlen szolgáltatásokat nyújt a bűncselekmény helyszínén és a vadászat során is, pl. B. a verejték keresésében a kapcsolódási pontban és a keresésben. A restaurátorok UV-fényt is használnak a képek javításához. Ahol csak UV fényre van szükség, az INOVA X5 UV zseblámpa a legmagasabb minőségű és megbízható világítást biztosítja - az X5 műszaki specifikációival, amelyet a lehető legnagyobb pontossággal gyártanak a repülőgép-alumíniumból, és amelynek kialakítása helyet biztosít az egyik legnagyobb múzeum számára. modern művészetet hozott világszerte.
Öt LED-lámpa ül egy szabadalmaztatott rozsdamentes acél fejben, mindegyiket külön reflektorok veszik körül, ezáltal felülmúlhatatlan, ragyogó fényvető eloszlás érhető el. Az új kettős mód sok órányi fényt kínál, akár nagy, akár alacsony energiafogyasztással. Két 123 lítium akkumulátor működteti és elképesztő 10 éves élettartama van, így megbízható, nagy teljesítményű zseblámpa tökéletes hosszú távú feladatokhoz.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Anyag: Alumínium ? Fényforrás típus: UV LED ? Fényforrások száma: 5 ? Méret, hossz: 121 mm ? Szín: Titán ? Termék típus: Kézilámpa ? További műszaki adatok: 2x CR123 lítium elem (tartozék) ? Hullámhossz 365? 400 nanométer ? Tápellátás: Elemekről üzemeltetett ? Világítási időtartam (alacsony): 85 óra ? Világítási időtartam (nagy): 17. 5 óra ? Védelmi típus: IPX4 ? Vízálló: Igen ? Átmérő: 22 mm
Szállítás tartalma: Inova X5 ? Elemek ? Használati útmutató
Figyelem: Fényáram (lumen) ill. maximális világítási távolság (méter) a legvilágosabb beállításban mérve bekapcsolásnál egy friss akkucsomaggal ill. feltölthető lámpáknál teljesen feltöltött akkuval. Átlagos értékek, amelyek egyes esetekben az elemtől/akkutól függően +/-15 %-kal eltérhetnek.
Átlagos világítási időtartam a legalacsonyabb fokozatban 1 lumen fényáramig. Mennyiség: 1 db(Egységár: 24 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 19:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése