2021. június 24., csütörtök

Dewalt DCK384P2T Akkus ütvecsavarozó Lítiumion - Jelenlegi ára: 398 510 Ft

 Akkus kombinált csomag (3 rész), 18 V
/ Lítiumion akku
DCD 796: Akkus fúrógép. Az erőteljes, 2-fokozatú, vezeték nélküli ütőfúrók legújabb generációja nagyobb teljesítményű, erősebb nyomaték és nagyobb fúrási teljesítmény mellett egyúttal kompaktabb méretek és alacsonyabb súly a hasonló elődei modellhez képest. Hosszabb üzemidő az akkumulátor töltésénél és hosszabb élettartam az innovatív, kefe nélküli motor-technológiának köszönhetően. Optimálisan hangolt 2-fokozatú szilárd fémátvitel a tökéletes erőátvitelhez. A 15 fokos nyomatékmodul biztonságos és megbízható zárási nyomatékkal biztosítja a pontos csavarozást minden beállításnál. Könnyen állítható kapcsoló elektronika a pontos fúráshoz és a pontos csavarozáshoz. Könnyű hosszú távú használat a biztonsági elektronikával (az akkumulátor hőmérsékletének állandó ellenőrzése, az áramlási és kisülési védelem). Rendkívül robusztus, 13 mm-es, teljes fém gyorsaktív tokmány, központi feszültségű pofákkal és könnyű kezelhetőség az automatikus orsózárásnak köszönhetően. Rendkívül kompakt és kiegyensúlyozott kialakítás, valamint ergonómikusan gumírozott ház, amely maximális biztonságot és kényelmet biztosít. Innovatív, háromlépcsős LED-es lámpatest, amely akár 77 lumen rendkívül nagy fényerőt biztosít a problémamentes munkavégzéshez minden világítási körülmények között. Egyszerű használat a robusztus fémszíjhorog és a mágneses bittartó miatt.
DCF 887: ? & quot vezeték nélküli ütéskulcs. A legmodernebb, nagy teljesítményű, háromfokozatú, nagy teljesítményű, erősebb nyomatékú és nagyobb fordulatszámú és ütéssebességű, nagy teljesítményű, 3-fokozatú csavarkulcsok, ugyanakkor kompaktabbak és könnyebbek, mint a hasonló elődök. Hosszabb üzemidő az akkumulátor töltésénél és hosszabb élettartam az innovatív, kefe nélküli motor-technológiának köszönhetően. Az esztergálás és a lökethossz, valamint a 3-as fokozatú maximális nyomaték elektronikusan állítható, és így maximálisan szabályozható minden alkalmazásban. Nagy nyomaték 200 Nm felett, nagyon nehéz csavarozási munkákhoz. Könnyen állítható kapcsoló elektronika a pontos csavarozáshoz. Könnyű hosszú távú használat a biztonsági elektronikával (az akkumulátor hőmérsékletének állandó ellenőrzése, az áramlási és kisülési védelem). A robusztus alumínium ütközőszerkezet lehetővé teszi az optimális hőcserét és így növeli az eszköz élettartamát. Robusztus ? & quot önzáró női hatlapú és& quot lemorzsolódó & quot funkció a gyors kicserélésekhez. Dióda gyűrű 3 erős LED-es lámpával a munkahelyen az optimális láthatóság érdekében. Tökéletes kezelés a rendkívül kompakt és könnyű kialakításnak, valamint az ergonómikusan gumírozott fogantyúnak köszönhetően. Egyszerű használat a robusztus fémszalag és a mágneses bittartó miatt.
DCG 405: 125 mm-es sarokcsiszoló. Innovatív kefe nélküli motor-technológia - nagyobb teljesítmény, kompaktabb méretek, hosszabb élettartam és hosszabb élettartam. Az epoxigyanta páncélozott tekercsei megvédik a motort a csiszoló por részecskéitől. Optimalizált ventilátorrendszer - hatékonyan lehűti a sarokcsiszolókat és az elektronikát használat közben és növeli az élettartamot. Végezze el és védje: Az elektronikus fék megbízhatóan leállítja a lemezt másodpercek alatt (
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Elem-/akkutechnológia: Lítiumion ? Termék típus: Akkus ütvecsavarozó ? További műszaki adatok: DCD796: ? Üresjárati fordulatszám: 0 - 550/2000 fordulat / perc ? Üresjárati fordulatszám: 0 - 9, 350 / 34, 000 min-1 ? max. Nyomaték (h / w): 70/27 Nm ? DCF887: ? Üresjárati fordulatszám: 0 - 1000 / 2, 800 / 3, 250 min-1 ? Utolsó hatások száma: 0 - 400 / 2, 800 / 3, 800 min-1 ? max. Nyomaték: 27/170/205 Nm ? DCG405: ? Üresjárati fordulatszám: 9000 ford / perc ? Max. Lemez átmérő: 125 mm ? Súly (5, 0 Ah akkumulátor használata esetén): 2, 5 kg.
Szállítás tartalma: 2 x 5, 0 Ah Li-Ion akkumulátorok LED-es kapacitásjelzővel, Rendszer gyors töltő (minden XR akkumulátorhoz 10, 8 és 18, 0 voltos között) , 2 x T STAK II doboz
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #454586


Jelenlegi ára: 398 510 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 07:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése