2022. március 16., szerda

Méhviaszkendő "ÖT CICA" csomag 5 db - Jelenlegi ára: 7 950 Ft


“ ÖT CICA” csomag
MIÉRT JÓ NEKED? Mert..... . A bele csomagolt kenyerek, péksütik 4-5 napig is frissen maradnak
... 1, 5 - 2 évig is használható
... Kézmeleg vízben mosható, mosogatóvízben is áztatható
... Élettartama végén komposztba dobható, vagy gyújtósként használható
... A környezetben méreganyok kibocsájtása nélkül lebomlik
Ez a csomag ideális választás a hétköznapok szürkeségét megbontani vágyóknak. Azoknak a környezetbarátoknak és cicabolondoknak, akik a hét minden napján ki szeretnének tűnni a tömegből így figyelmeztetve a környezetüket, hogy lehet vidám és boldog a műanyagmentes életmód!  
Természetes antibakteriális méhviaszos kendők szendvicsek, gyümölcsök, sajtok és egyéb élelmiszerek csomagolására. Megakadályozza a bele csomagolt élelmiszerek gyors kiszáradását és penészedését, segítségével hosszabban friss és fogyaszthatóbb marad az ételünk. Fagyasztóban tárolt zöldségekhez és gyümölcsökhöz is kiválónak alkalmas!
CSOMAG TARTALMA:  
5 db – 30 x 30 cm-es méhviaszos csomagoló öt különböző cicás mintával
MIT CSOMAGOLHAT BELE:
sütemények, kekszek
szendvicsek, tortilla tekercs
gyümölcsök, zöldségek
sajtok és kolbászfélék
ropogtatni valók, útravalók
edények, tálak, tepsik lefedése
AMIT NE CSOMAGOLJON BELE:
nyers hús
nyers és sült hal
olajban sült ételek
ananász
meleg étel és edény
Tisztítása kizárólag kézmeleg, 30 C fokos vízben bio mosogatószerrel lehetséges!
Anyaga:  100% biopamut, magyar bio méhviasz, fenyőgyanta, organikus jojoba olaj.
Minden darab egyedi, kézzel készült. Készítés helye: Magyarország.
A méhviaszcsomagoló természetes kiváltója a háztartásában a fóliának, az alufóliának, a papírszalvétának (mint csomagoló eszközt), a műanyag zacskónak, a műanyag étel fedőnek, a gyúró táblának, a kenyeres és egyéb pékáru tárolására szolgáló zacskóknak!  A méhviaszcsomagoló helyes használat mellett kb. fél-egy évig is szolgálhatja Önt! Sőt elhasználódása után is képes bizonyos feladatokban segíteni Önnek! Egy tábori tűzgyújtáshoz vagy kerti grillezéshez az elhasználódott méhviaszcsomagolóját vágja csíkokra és tekerje meg azokat, ezzel kiváló gyújtós válik belőle. De számos más felhasználási módjának csak a kreativitása szab határt! Azt is megtehetni, hogy egyszerűen a komposztba dobja, a méhviaszcsomagolóját, mely azután 100%-ban lebomlik a környezet károsítása nélkül!
Használati utasítás:
A méhviaszos kendőjét bontsa ki a csomagolásából. A termék első alkalommal érzett ragacsossága az első mosás után megszűnik. Az természetes viasz illata is néhány mosás után elpárolog.
Terítse ki és helyezze a közepére a becsomagolni kívánt élelmiszert.
Hajtogassa össze a méhviaszcsomagolót, majd a keze melegének segítségével tapassza össze az anyagot. Hajtogatási technikákat a Youtube csatornánkon talál:   https: //www. youtube. com/channel/UCn_eyJgGpI0Yn-HbQTp6yJQ 
Amikor szükséges, hajtogassa ki a méhviaszcsomagolót. Használat után ajánlatos kézmeleg víz alatt tisztítani a kezelési útmutató szerint!
Kezelési útmutató:
A méhviaszcsomagoló viaszos rétegének sérüléséhez vezet; ha a méhviaszcsomagolót 30 foknál melegebb vízbe helyezi vagy abban tisztítja, ha meleg vagy forró ételt csomagol bele, ha forró, gőzölgő edény, tányér, bögre vagy pohár fölé helyezi, ha tűző napra teszi, ha radiátor vagy más fűtőtestre vagy annak közelébe helyezi. Semmiképpen NE tegye radiátorra, konvektorra, egyéb fűtőtest közelébe vagy tűző napra, mikrohullámú sütőbe!
Ne csomagoljon bele nyers húst vagy halat, akkor sem, ha fagyasztani szeretné azokat, mert ezen élelmiszer maradékait csak magas hőfokú vízzel lehet lemosni, ami a károsítaná a viaszréteget! Ne csomagoljon bele olajos vagy zsíros élelmiszert, sem nyers ananászt!
A méhviaszcsomagolót használat után 30 oC-os vagy hideg víz alatt törölje át egy kis mennyiségű nem maró hatású mosogatószerrel (bio) és valamilyen nem dörzsölő és nem súroló eszközzel. Tisztítás után törölje szárazra két konyharuha között, vagy tegye olyan helyre, ahol levegő éri és magától megszárad.
Ha minden útmutatót betart, akár egy évig is hűséges lesz Önhöz a méhviaszcsomagolója!


Jelenlegi ára: 7 950 Ft
Az aukció vége: 2022-03-17 01:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése