2022. augusztus 25., csütörtök

PEGAGA - természetes cappuccino / 1 doboz = 12tasak - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Egy természetes cappuccino
1 doboz = 12 tasak
A Pegaga Coffee egy olyan gyógynövény alapú cappuccino ízű frissítő ital, mely a klasszikus kávé íz és a cappuccino selymes aromája közti kellemes hangulatú kávé zamat különleges világát nyújtja a fogyasztóknak.   Az italban a gyógynövény egészséget támogató hatásai úgy érvényesülnek, hogy közben a kávézás szertartásának valamennyi öröme a hagyományos módon élvezhető.
A Pegaga Coffee tervezői azt a célt tűzték ki, hogy a gyógynövényben lévő értékes tápanyagokat átörökítsék egy olyan italba,  melyet a koffeinre és azok mellékhatásaira érzékeny emberek szívesen és gyakran fogyasztanak. Így született meg a Pegaga Coffee, melynek rendszeres fogyasztása a kávé aroma élvezete mellett az egészség megőrzését is támogatja.
 
Gyógynövény és egy kis kávé –  egy "maláj" receptura
A Pegagag Coffee instant keveréke nem tartalmaz sem zsírt, sem koleszterint, sem tartósítószert!
Kifejezetten tiszta forrásból, ideális körülmények közt termesztett gyógynövénykivonathoz keverik a kiváló minőségű enyhén barna színűre pirított kávéőrleményt, melyet kevéske finomítatlan barnacukorral ízesítenek. A lágy, selymes ízvilágot egy nem tej alapú, hanem szintén növényből kivont krémesítő anyag ideális aránya biztosítja.
- Ízleljék meg, pompás ital.
Akik most fogják megkedvelni…
Egyre többen igénylik az egészséges életmód fenntartása érdekében azokat az új recepturákat, melyek tiszta forrásból kínálnak régről megszokott ízeket, aromákat.
Ajánljuk a Pegagag Coffee-t mindazoknak, akik egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, bőr, érrendszeri bajok, koffein érzékenység, stb. ) nem kávézhatnak, de korábban imádták a kávé, a cappuccino örömeit. Ajánljuk azoknak, akik az egészségük megtartása érdekében hajlandók megismerni az új ízek és recepturák sikereit, megtartva vagy visszaszerezve a hangulatos kávézási szertartás hagyományos világát, kezükben egy egzotikus, egészséges, ízletes aromájú itallal, egy-egy meghitt beszélgetés idejére.
 
Elkészítési javaslat:  Lobogásig forraljon 1, 5 dl jó minőségű tiszta vizet vagy ásványvizet és töltse egy elegáns kávés csészébe.. Gondosan bontson fel egy Pegaga Coffee tasakot és öntse a tartalmát a forró vízzel teli csészébe. Ezt követően figyelmesen keverje fel a forró italt, miközben a pohár fölé hajolva óvatosan szippantson lenyűgöző illatából. Az ínyencek díszíthetik egy kis tejhabbal vagy kevéske csokiporral. Lassan és óvatosan emelje a szájához a csészét és várakozással teli izgalommal kortyoljon a pompás italból.
Egészségére.
 
Kérdezze Önmagát...
Megviseli a szervezetemet a klasszikus kávé erős koffein hatása?
Szívesen élvezném a cappuccino ízét, zamatát, illatát napjában akár többször is?
Meginnék időnként este is egy forró cappuccino-t, ha tudnám, hogy utána nyugodtan alhatok?
ha a válasz "igen", akkor...
PeGaga Coffee
- egy természetes cappuccino 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-26 01:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése