2022. december 26., hétfő

ALPINE MOTO SAFE TOUR füldugó motoros fülvédő hallásvédő szett - dobozban hangtompító zajcsillapító - Jelenlegi ára: 9 7


ALPINE MOTO SAFE TOUR füldugó motoros fülvédő hallásvédő szett - dobozban
Termék részletes leírása
Tedd még felhőtlenebbé a motorzást!   Az Alpine MotoSafe Race füldugókkal nem fenyeget fülcsengés vagy -zúgás egy hosszab út után sem.   A füldugó emellett csökkenti a szélzúgás okozta fáradtságot és gátolja a halláskárosodást. 120 km/h-s átlagsebességnél a zajszint elérheti a 98 decibelt is. Ez azt jelenti, hogy mindössze 7 perc után tartós halláskárosodás alakulhat ki.  Emellett sokkal könnyebben elfáradhatsz, mely a koncentrációkészséget is rontja. Az Alpine cég azért alakított ki ezt a tökéletes hallásvédőt, hogy mindezt megakadályozza!  
Újdonság : Minigrip
A füldugók motorozáshoz most egyedi minigrippel rendelkeznek. Ez a praktikus markolat megkönnyíti a füldugók kivételét a fülből. A minigrip kicsi, nem feltűnő és puha anyagból készült. Ennek köszönhetően nem fog zavarni a sisak alatt.  
Optimális zajtompítás 
Az Alpine MotoSafe Tour füldugók tompítják a káros zajokat, anélkül, hogy elszigetelő érzést váltanának ki. A forgalom, navigáció, intercom és a motor hangjai kellőképpen hallhatóak maradnak. A füldugók közepes zajtompítást biztosítnak. Ennek köszönhetően ideálisak túrákra, kirándulásokra vagy az országútra.
 
Egyedi anyag a legnagyobb kényelem érdekében
Az  Alpine MotoSafe füldugók ellenálló és rugalmas AlpineThermoShape™  anyagból készültek. A fülben lévő meleg hőmérsékletnek köszönhetően a puha anyag tökéletes alakot vesz fel. A lágy filterekkel kombinálva ezek a füldugók stabilan tartanak a sisak alatt. Az AlpineThermoShape™  anyag teljesen szilikonmentes, ezért nem okoz izzadást, viszketést vagy irritációt. Hordható egész nap.  
 
Szuper tokkal 
Az Alpine MotoSafe Tour füldugókhoz egy szuper tok is jár. Egyszerűen felrakhatod kulcscsomódra, hogy mindig veled legyen.
Teljesen új - utolsó darab - azonnal átvehető - futárral másnapra ott van!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Gyálon) veszi át a terméket 
futárszolgálattal szállítást kér (az opciókat a szállítási fülön megtalálja).
Szállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet (lehet postapont és csomagautomata is! )
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 9 795 Ft
Az aukció vége: 2022-12-27 00:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése