2016. november 24., csütörtök

SUZUKI SWIFT Ăœzemanyag Tank 5081/140 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

SUZUKI SWIFT 2007 (2005-2014) 1328 cm3 Benzin 5 ajtĂłs
Ăœzemanyag Tank eladĂł!
Állapot: Normål
AlvĂĄzszĂĄm:
MotorszĂĄm: M13A
Kivitel: ferdehĂĄtĂş
SzĂ­n: kĂŠkes zĂśld
KlĂ­ma: ManuĂĄlis
VĂĄltĂł: KĂŠzi 5 fokozat
AjtĂłk szĂĄma: 5
MegjegyzĂŠs:
KlĂ­ma: ManuĂĄlis, ABS vanSzĂĄllĂ­tĂĄsi ĂŠs fizetĂŠsi feltĂŠteleink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 ĂłrĂĄig, ettĹ'l eltĂŠrĹ' idĹ'pontban nem lehetsĂŠges. ÁtvĂŠtel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag ĂŠpsĂŠgĂŠĂŠrt felelĹ'ssĂŠget vĂĄllalni nem tudunk. 30 kg sĂşlyhatĂĄrig lehetsĂŠges. A pĂŠnz szĂĄmlĂĄra ĂŠrkezĂŠsĂŠt kĂśvetĹ' 24 ĂłrĂĄn belĂźl postĂĄzĂĄsra kerĂźl. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szĂĄllĂ­tĂĄs sorĂĄn keletkezett kĂĄrokĂŠrt a felelĹ'ssĂŠget mi vĂĄllaljuk. 30 kg sĂşlyhatĂĄrig lehetsĂŠges. A pĂŠnz szĂĄmlĂĄra ĂŠrkezĂŠsĂŠt kĂśvetĹ' 24 ĂłrĂĄn belĂźl postĂĄzĂĄsra kerĂźl. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardkĂŠnt felelĹ'ssĂŠgvĂĄllalĂĄs nĂŠlkĂźl, 2500 Ft tĂśrĂŠkenykĂŠnt felelĹ'ssĂŠgvĂĄllalĂĄssal. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: TĂşlmĂŠretes csomag esetĂŠn: ĂĄra szĂĄllĂ­tĂĄsi cĂ­m, sĂşly ĂŠs mĂŠret fĂźggvĂŠnyĂŠben, errĹ'l cĂŠlszerĹą kollĂŠgĂĄinkat kĂŠrdezni, nagysĂĄgrendileg 5000 Ft-tĂłl.
MielĹ'tt licitĂĄlsz, kĂŠrlek olvasd el az alĂĄbbiakat!
VĂĄsĂĄrlĂĄs utĂĄn ĂŠrkezik majd egy automatikus vĂĄsĂĄrlĂĄsĂŠrtesĂ­tĹ' a vaterĂĄtĂłl. Fontos, hogy ne tĂśrĂśld ki, mert megtalĂĄlsz benne minden informĂĄciĂłt az Ă� �ru ĂĄtvĂŠtelĂŠvel kapcsolatban. (nĂ! Šv, cĂ­m, bankszĂĄmlaszĂĄm, stb. )
SzeretnĂŠnk kĂŠrni, hogy a vĂĄsĂĄrlĂĄs elĹ'tt mĂŠrlegeld, hogy valĂłban szĂźksĂŠged van-e a termĂŠkre, ki tudod-e fizetni 7 napon belĂźl, s csak ezek utĂĄn Ăźsd le a termĂŠket. Ha a leĂźtĂŠstĹ'l szĂĄmĂ­tott 7 napon belĂźl a kapcsolatfelvĂŠtel ĂŠs a fizetĂŠs nem tĂśrtĂŠnik meg, negatĂ­v ĂŠrtĂŠkelĂŠst kell adnunk.
AlkatrĂŠszeink kiprĂłbĂĄlt termĂŠkek, azokra postĂĄzĂĄstĂłl szĂĄmĂ­tott 1 hĂŠt beĂŠpĂ­tĂŠsi garanciĂĄt vĂĄllalunk. Amennyiben nem rendeltetĂŠsszerĹąen mĹąkĂśdik, a termĂŠket cserĂŠlni tudjuk. Amennyiben az autĂłnak nem a leĂźtĂśtt termĂŠk a hibĂĄja, vagy autĂłjĂĄhoz nem passzol, azt visszavĂĄsĂĄrolni nem ĂĄll mĂłdunkban, ezĂŠrt javasoljuk, hogy mielĹ'tt a termĂŠket leĂźtĂśd, egyeztessĂŠl kollĂŠgĂĄinkkal. BĂĄrmilyen kĂŠrdĂŠsre, ĂŠrdeklĹ'dĂŠsre szĂ­vese n vĂĄlaszolunk, elkerĂźlendĹ' a fĂŠlreĂŠrtĂŠseket. AlkatrĂŠszeink nem felĂşjĂ­tott, hanem gyĂĄri hasznĂĄlt termĂŠkek. A garancia minden esetben csak az alkatrĂŠsz ĂĄrĂĄra vonatkozik, szĂĄllĂ­tĂĄsi, beszerelĂŠsi ĂŠs egyĂŠb kĂśltsĂŠgekre nem. LeĂźtĂŠs elĹ'tt feltĂŠtlenĂźl tekintse meg szĂĄllĂ­tĂĄsi ĂŠs fizetĂŠsi feltĂŠteleinket. Minden alkatrĂŠszt megjelĂślĂźnk, ha a jelĂślĂŠs sĂŠrĂźl vagy az alkatrĂŠsz sĂŠrĂźl, nem ĂĄll mĂłdunkban visszavĂĄsĂĄrolni.
Hengerfejeink nem sĂ­kolt, felĂşjĂ­tott hengerfejek, nyomĂĄsprĂłbĂĄzva nem voltak.
MotorvezĂŠrlĹ' elektronikĂĄra semminemĹą garanciĂĄt vĂĄllalni nem tudunk.
Ha egyĂŠb mĂĄs alkatrĂŠszt kĂ­vĂĄn vĂĄsĂĄrolni, azt minden aukciĂłnk keretĂŠben a kĂŠrdĂŠsek rovatban megkĂŠrdezheti ĂŠs Ăşj aukciĂł keretĂŠben megvĂĄsĂĄrolhatja. A feltett kĂŠrdĂŠsekre igyeksz Ăźnk 24 ĂłrĂĄn belĂźl vĂĄlaszolni.
! KĂŠrjĂźk, akkor vĂĄsĂĄrolj nĂĄlunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
KĂśszĂśnettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 21:05 . SUZUKI SWIFT Ăœzemanyag Tank 5081/140 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése