2019. szeptember 27., péntek

Bosch AKKUS Fűnyíró 36V Li-ION Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Bosch akkumulátoros fűnyíró
Típus: Rotak 34 LI
Képeken látható állapotban. Használati nyomok, esztétikai hibák vannak rajta. Akkumulátor valamint töltő nélkül adom. Teszteletlen, akku hiányában nem tudtam kipróbálni, ezért garanciát nem vállalok. Indító kulcs valamint biztosíték van benne. Nagy, 40 literes fűgyűjtőtartálya van. A kés éles, nincs kicsorbulva. Előéletét nem ismerem, így került hozzám.
Könnyen kezelhető, nem nehéz gép, akár gyerekek vagy idősek is könnyen tudják tolni. 2, 6 Amperórás, 36V-os strapabíró Lítium-ION akku való hozzá, nem kell benzinre költeni vagy a hosszabítókábelt kerülgetni.
Nyomatékos Powerdrive motor. Gyepfésűvel a széleken is jól dolgozik. Helytakarékos: összecsukható, kis helyen akár kisautó csomagtartójában is elfér. Ergonómikus, állítható Ergoflex fogantyúval.
Akkumulátor típusa: 36V Li-ion 2, 6 Ah (töltöttség visszajelző LED-ekkel)
Akku kivehető, nem beépített, bárhol tölthető
Vágásszélesség: 34 cm
Gyűjtőtartály: 40 liter
Munkamagasság-állítás több fokozatban
Kompakt, összecsukva csupán 40 cm magas
Alkatrészek, pót akku, stb. kapható hozzá
Fűgyűjtő tartállyal adom, ahogyan a képeken látható. Kés, indító kulcs, biztosíték van benne, akku valamint töltő nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
A gép új ára kompletten 120-130 ezer Ft.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyeri az aukciót. Lejárati idő előtt nem zárok és licitet sem törlök. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy licitáláskor ezeket vegye figyelembe.
A házhozszállítás futárral megoldható, ebben az esetben 25 ezer forint összérték feletti vásárlás esetén ennek a díját átvállalom! PostaPont is megoldható, amennyiben a vevő vállalja a magasabb szállítási díjat (terjedelmes a csomag).
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
IDE kattintva feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 19:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése