2019. szeptember 27., péntek

OxyTech 3in1 Szén-dioxid kapszulás Ultrahangos és Rádiófrekvenciás Gép - Jelenlegi ára: 390 000 Ft

A gépben egy úgynevezett Kapsugeen kapszulák segítségével és CO2-vel (szén-dioxiddal) tudjuk a hámlasztás, energetizálás, oxigenizálást ellátni. Ezt követően a Tripolár Rádiófrekvencia feszesítő fejjel nyújthatunk vendégünknek egy igen intenzív lifting kezelést, a ráncok mélységének csökkentése céljából. Vadonatúj, lenyűgöző technológia, mely még alig pár szalonban elérhető Magyarországon!
Mi az OxyTech?
1. lépés: Hámlasztás 
Legelső lépésként az elhalt szaruréteg eltávolítása a legfőbb feladatunk, hogy bőrünk sokkal több oxigénhez, értékes hatóanyagokhoz juthasson, továbbá fokozzuk nagymértékben a bőrlégzést. Ezt az úgynevezett NEORejuvenation Arcápoló Gél és a speciális összetételű Kapsugeen tabletta segítségével tudjuk elérni. Az OxyTech arckezelő gép segítségével, egy abszolút kellemes, enyhe rezgő-relaxáló érzés közben finoman lehámlasztjuk a bőr legfelső elhalt sejtsorait.
Milyen eredményt várhatunk?  
A kezelés hatására egy egységes, ragyogó, sima, megújult bőrfelszint tudunk eredményezni vendégeink számára.  
2. lépés: Oxigenizálás
A kezelés közben egyidőben a bőr felszínén apró Co2 - szén-dioxid buborékok képződnek, amik "pezsegve" kipukkadnak. A megnövekedett Co2 szint hatására, oxigénben gazdag vér áramlik a kezelt területre. Így a Co2 hatására belülről oxygenizálva, vítalizálva, regeneráljuk a bőr sejtjeit, fokozva az anyagcserét.  
3. lépés: Hatóanyag bejuttatás 
A Kapsugeen hatására a megtisztult bőrfelszín készen áll, és optimális környezetet teremt a hatóanyagok felvételére már a kezelés alatt,  a NEORejuvenation gél koncentrált revitalizáló összetételének köszönhetően.
4. lépés: Tripolár Rádiófrekvenciás arcfeszesítés
A tripoláris rádiófrekvencia tömöríti a bőrt, serkenti a kollagén termelést és hosszú távon feszesebb bőrképet eredményez.
Ingyenes elméleti és gyakorlati betanítás
1 hó garancia
Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatás
Magyar nyelvű használati útmutató


Jelenlegi ára: 390 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-18 10:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése