2020. április 25., szombat

Intelligens USB robotporszívó / automata padlótisztító – hasznos társ a mindennapokhoz! - Jelenlegi ára: 6 890 Ft


Intelligens USB robotporszívó / automata padlótisztító – hasznos társ a mindennapokhoz!
Te sem szeretsz takarítani? Mindig csak tologatod, halogatod a dolgot, aztán azon kapod magad, hogy egész nap takarítanod kell?
Tartsd tisztán otthonod hatékonyan, fáradozások nélkül ezzel az intelligens USB robotporszívóval! Nincs több hajolgatás – a porszívó bekapcsolás után automatikusan körbejárja a szobád, a tartályába szívva az útjába kerülő porszemeket, kisebb morzsákat, megkímélve Téged a fárasztó munkától!
 
A hétvégi házibuli után azért egy nagyobb teljesítményű gépre van szükséged, de ha reggel bekapcsolod 5-10 percre, látványos munkát végez – a nappalidban, a szobádban, a konyhádban, bárhol! Attól sem kell aggódnod, hogy a falba vagy például az asztal lábába ütközik – ha akadályt észlel, automatikusan irányt vált, így tökéletes munkát végez akár a szekrény alatt is.
A beépített akkumulátor a mellékelt USB-kábellel egyszerűen feltölthető – fali aljzatról vagy laptopról –, teljes töltöttség után pedig körülbelül egy órán át használható. Ürítése rendkívül könnyű: csak húzd ki a porszívó alján lévő tartályt, nyisd ki, és máris megszabadulhatsz az összegyűjtött piszoktól.
Tulajdonságok
– USB-ről tölthető
– ideális a ház tisztántartásához
– intelligens, automata üzemmód
– falnak ütközve irányt vált
– könnyen üríthető
– mérete: 18 × 6 cm
 
Eredeti ár: 11990 Ft
Akciós ár:
6890 Ft


Jelenlegi ára: 6 890 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 12:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése