2020. június 25., csütörtök

Fel a netre, öregem! - Mayer István - Jelenlegi ára: 960 Ft

Fel a netre, öregem! - Mayer István
Sorozatunk célja, hogy segítségéével az idősek és az "igazi" kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni a számítógépes világ megismerésébe. Ebben a barátkozásban lépésről lépésre vezetjük végig az olvasót, hogy megszerezze a szükséges alapkészségeket - előzetes számítástechnikai ismeretek nélkül. Most az internet kimeríthetetlen világába hívjuk az olvasót. Az alapvető számítógép-kezelési műveletek ismertetése után igyekszünk felvillantani mindazon lehetőségeket, amelyeket az internet segítségével érhetünk el. Megtanuljuk a böngészők kezelését, fájlok letöltését, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint az MSN, a Skype, sőt csatlakozunk az iWiW-hez is.
Arra bátorítjuk az olvasót, ha lépést szeretne tartani a 21. századdal - és az unokákkal - a könyvet gyakorlati "receptkönyvként" használva induljon önálló felfedezőútra az internet világába.
Sorozatcím:: Idősebbek is elkezdhetik
Kiadó: Panem Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9789635455003
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 216
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**92444426**)]

Jelenlegi ára: 960 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 13:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése