2020. szeptember 27., vasárnap

Angelit fülbevaló (872) - Jelenlegi ára: 1 170 Ft


Angelit fülbevaló.
Gyöngyök átmérője: 6 - 8 mm
Hossza: 6 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Angelit
Jellegzetességei: A New Age és szerint az angelit a tudat egyik köve. A békét és a testvériességet jelképezi. A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra.
Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, elősegíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.
Az angelit az évmilliókon át hatalmas nyomás alatt volt, szelesztitből képződött, amellyel nagyon sok közös tulajdonsága van.
Pszichológiailag: az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen is az. Ugyancsak segít abban, hogy részvéttelibbek és elfogadóbbak legyünk, főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni. Csillapítja a pszichológiai fájdalmat és semlegesíti a kegyetlenséget.
Mentálisan: ez a kristály megkönnyíti az asztrológiai és a matematikai összefüggések megértését. Lehetővé teszi az agy telepatikus kapcsolattartását.
Spirituálisan: az angelit csupa könyörület: a fájdalmat és a rendellenességet gyógyítja, megnyitja az utat a spirituális késztetés előtt. A békesség és a nyugodtság érzését biztosítja. Segít kapcsolatba kerülni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Megkönnyíti az újjászületés folyamatát, meggyorsítja a gyógyulást, felerősíti a médiumi képességeket.
Gyógyhatása A lábfejen alkalmazva az angelit oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadék áramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében; s különösen a tüdővel és karral áll összeköttetésben. Enyhíti a napégéssel együtt járó fájdalmat. Nagyon finom szinten az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az ég világokkal.
Alkalmazása Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük valamelyik testrészre.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 170 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 08:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése