2020. szeptember 30., szerda

Tűzhányó - Tommy Lee Jones, Anne Heche - Ritka! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD. A lemezen van pár apró hajszálkarc, de ez a lejátszást nem befolyásolja!
(Minden lemezt feltöltés előtt ellenőrzők DVDFab-bal és csak azokat hirdetem meg, amiket akadás nélkül beolvas! )
Hang (borító alapján): angol  Felirat (borító alapján):  magyar,  angol, cseh, dán, finn, héber, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd
Tűzhányó
(Volcano)
Rendező:  Mick Jackson
Szereplők:  Tommy Lee Jones, Anne Heche, Gaby Hoffmann   
Leírás:
Los Angelesben egyre furcsább dolgok történnek. A híradások rejtélyes gázrobbanásokról, felmelegedett vizű tavakról, szokatlan földmozgásokról tudósítanak. Mike Roark (Tommy Lee Jones), a Los Angeles-i katasztrófa-elhárítók munkatársa éppen a lányával készül eltölteni a hétvégét, amikor hirtelen megmozdul a föld. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy ezúttal nem a szinte már megszokott földrengésről van szó, hanem egy hatalmas tűzhányóról, amely Los Angeles kellős közepén tör ki. Az izzó láva pusztulással fenyegeti az egész várost.
Extrák: -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-01 09:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése